Ознайомча геофізична практика для студентів груп НЗ-21-1,2

Відгук студентки групи НЗ-21-1 Анастасії Киселюк

 

В кінці кожного навчального року на студентів спеціальності «Науки про землю» чекає ознайомча, навчальна або виробнича геофізична практика. 

Метою ознайомчої практики є формування у майбутнього фахівця професійних знань і практичних навичок, необхідних для роботи на виробничих підприємствах.

Завданням ознайомчої практики є ознайомлення студентів зі специфікою майбутньої професії, формування професійних умінь і навичок. 

Це було першим справжнім досвідом першокурсників і кожен зміг почерпнути для себе щось корисне.

Практика проходила з 25.07.2022 по 31.07.2022. 

В університеті студенти відвідували тренажерний зал, дивилися як третьокурсники виконували геофізичні дослідження свердловин електричним каратажем, ознайомились з виглядом геофізичної станції, дізналися яка методика пробурювання свердловин. 

Іншого дня студенти відвідували Івано-Франківську експедицію з геофізичних досліджень в свердловинах. 

Працівники провели дуже цікаву ексурсію, показали як експлуатується і ремонтується техніка, які прилади та яка апаратура використовується для дослідженя свердловин, як працює підприємство даного типу, яка у нього структура та історія. 

Для груп НЗ-21-1(2) ця практика стала корисним досвідом який точно пригодиться у майбутньому. Навіть в аудиторії викладач легко зацікавив студентів звичайним приладом гравіметром, кожен студент зміг спробувати його у дії, а також всіх ознайомили з особливостями роботи у полі. 

Цей досвід був незабутнім, кожен студент почерпнув для себе щось корисне, отримав позитивні емоції та теплі спогади. Чекаємо на перемогу України та ширших можливостей для наших практик і навчань, адже Ураїні потрібна розумна, працьовита та свідома молодь!

  • Студенти в ІФЕГДС
  • Студенти в ІФЕГДС
  • Студенти в ІФЕГДС
  • Студенти в ІФЕГДС
  • Студенти в ІФЕГДС