Наші кращі студенти!

Діана САМОЙЛЕНКО, студентка гр. ТУз-21-1, спеціальність 242 – Туризм і рекреація, ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ.

Дівчина з фотографії на тлі моря справляє враження, що туризм – це не професія, а відпочинок, і що робота туристичного менеджера це – свято. Таке сприйняття це – так і ні водночас. Бо туризм – то складна система, яка охоплює географічні, соціокультурні, екологічні, економічні, організаційно-правові аспекти, процеси і явища, пов’язані з комфортним та безпечним подорожуванням.

«Освоювати всі тонкощі професії, - говорить Діана, - мені допомагають жага до знань та бажання самореалізуватись. Я ще зі школи мріяла повʼязати свою роботу із вивченням світу, тож спеціальність «Туризм і рекреація» – це моє! Після проходження міжнародної практики в Туреччині від компанії Travel Study Work, впевнилась у правильності вибору». Під час стажування дівчина зарекомендувала себе як відповідальна працівниця, яка вдало використовувала набуті в університеті знання та навички для роботи в туристичній компанії трансферним гідом. Адміністрація компанія високо оцінила її лідерські якості, працьовитість та комунікабельність.

Беручка дівчина за час навчання в ІФНТУНГ виробила собі професійне кредо: «Успішний туристичний агент має бути компетентним у своїй справі, адже туристи – це маленькі діти, яким все цікаво». І саме кваліфікований менеджер з туризму – це та людина, яка допоможе обрати країну для відпочинку чи подорожі, організувати проїзд чи переліт та проживання, зібрати всі необхідні документи. На @кафедра туризму, рекреації та регіонального розвитку, де навчається наша успішна студентка, наголошують, що з кожним роком вимоги туристів збільшуються. Тому справжні фахівці спеціалісти з туризму повинні не лише вміти розшифрувати усі бажання клієнта, врахувати фінансові можливості, а й зробити подорож дійсно незабутньою.

Студентка не цурається й наукових досліджень. Вона – постійна учасниця студентських науково-практичних конференцій. Докладає дівчина багато зусиль й у навчанні, щоб здобути якнайбільше компетенцій та навичок висококваліфікованого фахівця. Бажаємо нашій розумниці успіхів не лише у навчанні, але й у працевлаштуванні! Хай робота стане втіленням мрій та незабутніх вражень!

#кращі_студенти_ІЕМ #вступ2024 #обираюіфнтунг

Більше про спеціальність "Туризм та рекреація": https://nung.edu.ua/.../vstupnyku-informatsiya-pro-osvitni

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця