Налагодити ділові зв’язки між освітою та виробництвом: ІФНТУНГ – ТГ м. Калуша

У рамках укладеного договору про співпрацю між  ІФНТУНГ та ТГ м. Калуша та з метою налагодження ділових зв’язків між освітою та виробництвом відбулася тристороння робоча зустріч за участі представників Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, ДВНЗ «Калуський політехнічний коледж» та ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ». ІФНТУНГ представляли: перший проректор Олег Мандрик, директор Інституту інженерної механіки Любомир Романишин та завідувач кафедри нафтогазових машин та обладнання Ярослав Федорович.

Варто зазначити, що в робочій зустрічі взяв участь й міський голова Калуша  Андрій Михайлович Найда, який навчався на кафедрі нафтогазового обладнання1 ІФНТУНГ у 1996-2001 рр. та працював директором ТОВ «Калуський трубний завод».

Під час зустрічі сторони обговорили сучасні тенденції та виклики ринку праці. Були розглянуті також питання затребуваності фахівців технічних спеціальностей, а також проходження практичної підготовки на виробництвах ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ». Учасники робочої зустрічі сфокусувались також на можливості подальшого працевлаштування випускників, що навчаються за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Крім того, значну увагу приділено впровадженню дуальної форми навчання студентів на ТОВ «КАРПАТНАФТОХІМ».

Учасники зустрічі висловили сподівання на продовження й розширення співпраці.

 

  • 2
  • 2
  • 4
  • 5