МІЖНАРОДНІ СТАЖУВАННЯ ВИКЛАДАЧІВ

Нещодавно доцентка кафедри туризму, рекреації та регіонального розвитку, к.т.н., Вікторія Гринюк  успішно пройшла міжнародне стажування "Інноваційні підходи в навчанні та ефективні  стратегії презентації. Розвиток академічної кар'єри та підтримка прагнень та потреб студентів", що організоване університетом Collegium Civitas, Варшава.

Лекції проводили провідні фахівці Collegium Civitas, cеред яких: Доброслав Більський, Патрик Гавор, Єва Дуда-Мацієвська та Доброслава Хоринська-Худи.

У програму стажування входили теми щодо особливостей формулювання цілей і критеріїв успішності студентів, важливості візуального мислення в науці та освіті,  використання інноваційних методів при викладанні лекцій та комунікації із студентами, підготовки якісної презентації навчальних матеріалів, інклюзія та особливості навчання студентів з обмеженими можливостями,  а також сучасні прийоми коучингу в педагогічній роботі.

Стажування відбувалося польською мовою, а також з професійним перекладом українською мовою за підтримки ELPD (European League of Professional Development, Ukraine).

Наші викладачі постійно вдосконалюють свої професійні навички, підвищуючи кваліфікацію, щоб забезпечити якісне надання освіти для майбутніх фахівців у галузі туризму й рекреації, використовуючи сучасні та інноваційні методи навчання.