Меморандум з Івано-Франківською митницею в дії

У рамках Меморандуму про співпрацю з Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу  студенти Інституту економіки та менеджменту та викладачі кафедри фінансів, обліку та оподаткування  відвідали Івано-Франківську митницю,  щоб ознайомитись та більше дізнатись про роботу  в митних органах. Студентам розповіли про історію Івано-Франківської митниці, організаційну структуру, про основні напрямки та завдання митних органів.

4Привітав студентів начальник Івано-Франківської митниці Микола КРИВОРУЧКО, зазначив: «Державна митна служба України створює умови для кадрового1 оновлення та формування кадрового потенціалу служби, зокрема шляхом залучення молоді. Меморандум – в першу чергу це широкі можливості для студентів. Тож студенти ІФНТУНГ мають можливість проходити стажування та практичну підготовку в Державній митній службі України та Івано-Франківській митниці зокрема».

За круглим столом фахівці Івано-Франківської митниці більш детально ознайомили студентів з основними напрямами роботи митниці: адміністрування митних платежів, організацію митного контролю, протидію митним правопорушенням та ін. Також студенти мали можливість безпосередньо поспілкуватись з керівником митниці та працівниками різних підрозділів, отримати відповіді на свої запитання щодо роботи 2митниці.

Начальник відділу по роботі з персоналом Наталія КОСТИШИН поінформувала студентів про наявність вакантних посад в Івано-Франківській митниці, про перспективи молодих спеціалістів у кар’єрному рості, постійного підвищення кваліфікації та про можливість випускників заповнення анкети, проходження навчання на базі Департаменту спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби за темою «Ключові компоненти здійснення3 митної справи» та після успішного складання підсумкового тестування отримання можливості для працевлаштування в митних органах.

Детальніше  про можливість   для студентів ЗВО участі у пілотному проекті спеціалізованої підготовки  за темою «Ключові компоненти здійснення митної справи» (дистанційне навчання, підсумкове тестування та можливість призначення на вакантні посади територіальних органів Державної митної служби України) читайте  за посиланням   https://customs.gov.ua/robota-z-personalom

В рамках зустрічі між викладачами університету та керівником митниці відбулось обговорення існуючої освітньої програми "Фінанси, митна справа та фіскальне адміністрування" та уточнення майбутніх кроків щодо співпраці.

Загалом зустріч пройшла у жвавій невимушеній атмосфері й залишила позитивні емоції як у студентів та викладачів так і у працівників митниці.

За матеріалами кафедри

 

  • 1
  • 2
  • 3
Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця