ІФНТУНГ вітає своїх відмінників!

24 березня світ відзначає Міжнародний день відмінників. Це – свято цілеспрямованих, амбіційних та впевнених у собі людей.

Міжнародний день відмінників має на меті привернути увагу суспільства до (не)звичайних людей (студентів, вчених й ін.), які докладають чимало зусиль задля досягнень в навчанні, науці, дослідженнях та роботі. Вони натхненно працюють, долають труднощі, щоб досягти успіху та дійти до мети. В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу чимало викладачів, науковців, працівників й студентів можуть похвалитись своїми звершеннями у різних сферах. І університет пишається кожним та кожною, хто своїми особистими цеглинками успіху долучається до будівництва потужних підвалин нашої збідованої та знекровленої війною Держави.

Цьогоріч у День відмінника ми хочемо звернути увагу університетської спільноти на студентів нашого університету, які навчались та навчаються на відмінно, беруть участь та посідають призові місця у різноманітних наукових конкурсах та олімпіадах, є громадськими активістами й патріотами України,  членами студентського самоврядування й волонтерами, воїнами та захисниками. І при цьому живуть повноцінним студентським життям. 

Наші відмінники – у рубриці «Знай наших: кращі студенти ІФНТУНГ»: https://nung.edu.ua/headingstudent

1