ІФНТУНГ та ІФ ТПП: спільні орієнтири та напрями співпраці

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу та Івано-Франківська торгово-промислова  палата – тепер партнери.  Меморандум про співпрацю підписали  керівники двох установ – ректор ІФНТУНГ Ігор ЧУДИК та президент ІФ ТПП  Андрій ЛЕВКОВИЧ

На початку присутні на зустрічі очільники організацій, завідувачка відділу координації проєктної діяльності Тетяна ПОПОВА та віце-президент ІФ ТПП з міжнародних відносин  Олександра ФЕДОРУК обговорили спільні орієнтири та напрями подальшої співпраці, націленої на підвищення ефективності навчання студентів та розвиток науки й інновацій. Відтепер Івано-Франківська ТПП та ІФНТУНГ консолідують зусилля у галузі освітньої, наукової, технічної діяльності з метою підготовки висококваліфікованих фахівців та реалізації спільних проектів та програм, а також задля створення  спільного інформаційного простору для професійного спілкування.

Підписаний меморандум зосереджений на таких сферах співпраці, як розвиток наукових та проектних досліджень, взаємодія щодо особистісного розвитку студентства, формування їх кар’єрних можливостей, консультативна та експертна допомога тощо.

Зокрема, сторони домовилися про спільну організацію семінарів, вебінарів, тренінгів та круглих столів, участь у проведенні олімпіад, хакатонів, конкурсів, ідеатонів, сприяння у вдосконаленні професійної підготовки науково-педагогічних працівників Університету.

Зазначені напрями співробітництва з регіональною торгово-промисловою палатою є надзвичайно важливими для подальшого розвитку університету. 

«Наша мета, наша стратегія, розширити напрямки діяльності - стати українським енергетичним університетом, і на цьому шляху досвід та міжнародні звʼязки і контакти торгово-промислової палати, переконай, стане в нагоді. В нас є багато планів на майбутнє. Зокрема є ідея попрацювати в напрямку біоенергетики та інших сучасних напрямках…», - розповів під час зустрічі ректор ІФНТУНГ Ігор ЧУДИК.

Натомість, Андрій ЛЕВКОВИЧ розповів учасникам церемонії підписання Меморандуму про історію Палати, починаючи з часів Австро-Угорщини, та згадав про майбутній представницький візит до Івано-Франківська делегації Естонської торгово-промислової палати, в складі якої будуть також представники бізнесу в сфері біоенергетики.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5