ІФНТУНГ розширює співпрацю з технічними університетами

На початку листопада цього року відбулася інтеграційна зустріч представників Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та Національного технічного університету «Дніпровська політехніка».

Метою заходу стало поглиблення співпраці між технічними університетами, започаткування програми внутрішньої академічної мобільності, формування контактів1 на рівні окремих спеціальностей і освітніх програм.

ІФНТУНГ представляли на зустрічі проректор з наукового-педагогічної роботи Сергій Зікратий та проректор з наукової роботи Олександр Кондрат, Дніпровську політехніку – перший проректор Артем Павличенко та проректор науково-педагогічної роботи Ігор Нікітенко.

Спільні інтереси у фахівців обох університетів виявилися за спеціальностями 101 - Екологія; 103 - Науки про Землю; 141 - Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка; 174 - Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології; 183 - Технології захисту навколишнього середовища; 185 - Нафтогазова інженерія та технології; 192 - Будівництво та цивільна інженерія; 193 - Геодезія та землеустрій; 242 - Туризм і рекреація.

Від зустрічі обидві сторони очікують подальших напрацювань задля майбутньої взаємовигідної та плідної співпраці.

 

1
  • 1