Директора ІІМР нагороджено почесною відзнакою Краківської AGH

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу вже багато років пов’язує плідне партнерство з Краківською  гірничо-металургійною академією імені С. Сташіца. В основі співпраці – спільні наукові проекти, конференції та публікації, програма подвійних дипломів, стажування тощо.

2Багато інститутів ІФНТУНГ напряму працюють з польськими університетськими факультетами. Цьогоріч польські колеги та партнери високо оцінили  результати1 співпраці з Інститутом інженерної механіки та робототехніки ІФНТУНГ.  Директора ІІМР, професора кафедри нафтогазових машин та обладнання Любомира РОМАНИШИНА під час його робочого візиту до Кракова на урочистому засіданні ради Факультету інженерної механіки та роботики AGH (WIMIR) було  нагороджено почесною відзнакою – нагрудним знаком «За заслуги перед Факультетом інженерної механіки та роботики AGH» (Odznaka Honorowa «Zasłużony dla Wydziału Inżynierii Mechanicznej i Robotyki AGH»).

У рамках робочого візиту Любомир РОМАНИШИН провів низку зустрічей з керівництвом WIMIR та завідувачами кафедр факультету, основною метою яких було поглиблення подальшої співпраці, особливо подвійного дипломування студентів ІІМіР.

Університетська спільнота щиро вітає проф. Любомира РОМАНИШИНА з високою міжнародною партнерською відзнакою та бажає й надалі плідно працювати задля розширення міжнародних зв’язків на благо університету.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця