Зустріч з представницею рекрутингової компанії "SELECT Sourcing Lead"

 


13 жовтня 2021 асистентом кафедри Ставничою Н.І. на практичному занятті з дисципліни "Управління персоналом" для студентів 3 курсу гр. МН-19-1, МН-19-2, МНР-19-1 була організована зустріч з представницею рекрутингової компанії "SELECT Sourcing Lead" Мухіною Л. Спікер розповіла про діяльність рекрутингового агенства, тенденції на ринку праці в Івано-Франківську та області, тренди майбутнього. Особливу увагу звернула на оформлення резюме, а також детально зупинилася на зовнішньому вигляді претендентів на різні посади. Студенти мали змогу задавати запитання та отримувати вичерпні відповіді. Зустріч пройшла цікаво і жваво. Студенти задали багато питань.

Пані Любов Мухіна (Sourcing Lead рекрутингової компанії SELECT) в рамках роботи студентського гуртка кафедри МіА провела тренінг на тему «Резюме та співбесіди: як це працює у реальному світі?», на якому ознайомила слухачів з особливостями написання резюме.

12345

Пояснила, які види резюме вважаються правильними, а які писати не варто. Розібрала резюме учасника гуртка та вказала на моменти, які варто виправити та доповнити. Крім того, спікерка звернула увагу на важливість співбесіди та продемонструвала практичні аспекти успішної комунікації претендента на роботу з роботодавцем.