Міжнародна співпраця кафедри документознавства та інформаційної діяльності

                         МІЖНАРОДНА СПІВПРАЦЯ КАФЕДРИ ДОКУМЕНТОЗНАВСТВА ТА ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

         Кафедра документознавства та інформаційної діяльності у рамках співпраці з Центром інновацій у навчанні Університету Південної Алабами постійно проводить спільні вебінари, наші студенти проходять онлайн-курси на платформі «USAonline» та беруть активну участь в онлайн-конференціях (Conference on Teaching and Learning, 2018, 2020).

Так, 25 лютого 2021 р. відбувся вебінар "Overcoming the Pandemic-driven Disruption to Eastern European Higher Education: Incidental Outcomes of Long-term, Intercultural Academic Collaboration", де чотири спікери з України та Америки представили різні перспективи викладання і навчання у вищих навчальних закладах Північної Америки та Східної Європи. Зокрема, наш колишній волонтер Корпусу Миру Америки (а тепер педагогічний дизайнер в Університеті Пд. Алабами) Філіп Ворд поділився своїм досвідом викладання в Україні у 2010-2012 рр. Педагогічний дизайнер Університету Пд. Алабами Мішель Лу окреслила етапи налагодження співпраці між Університетом Пд. Алабами та кафедрою ДІД. Викладач REID Middle School Наталя Волковецька-Ireland розповіла про роль культурного консультанта у рамках міжнародної співпраці. Доцент кафедри ДІД Христина Вінтонів наголосила на важливості міжнародної співпраці як для викладачів, так і студентів кафедри ДІД. Онлайн-учасники мали можливість задати питання спікерам під час інтерактивної сесії питань і відповідей.

ДОВІДКА: Меморандум про Взаєморозуміння підписано між кафедрою ДІД та Університетом Пд. Алабами у березні 2019 р. терміном на 5 років. Співпраця передбачає візити та обміни між студентами, аспірантами та викладачами з метою досліджень, навчання і розвитку; обмін інформацією в галузях, що становлять взаємний інтерес.​​​​​​​

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця