I Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми менеджменту в умовах сучасних викликів» (он-лайн).

 


Восьмого квітня відбулося завершення І Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми менеджменту в умовах сучасних викликів». Протягом другого дня роботи конференції її  учасники заслухали спікерів, які представили результати своїх наукових досліджень щодо застосування сучасних технологій управління із врахуванням сучасних викликів у сфері  сталого розвитку, зокрема технологій сталої інтенсифікації (доц. Національного фармацевтичного університету Страпчук С. І.), декарбонізації (студент спеціальності Менеджмент Витриховський Євстахій). З результатами своїх наукових досліджень, проведених  на базі Познанської політехніки  (Польща)  поділився д.е.н. Ревтюк Є. А., який представив доповідь про політичну на економічність нерівність в сучасному світі. Цікавою була доповідь магістрантки спеціальності Менеджмент Широкої Христини, яка у продовження розглянутої на пленарному засіданні тематики Смарт-спеціалізації, представила можливі шляхи забезпечення розвитку регіонів із урахуванням концепції Смарт спеціалізації, на основі поєднання роботи влади, бізнесу і науки. Мотиваційними та цікавими були доповіді студентів спеціальності Менеджмент щодо само менеджменту (Шиптур Олександра, Кукудяк Надія),  сучасних технологій управління персоналом (Сабадош Вікторія, Коцаба Наталія, Рудницька Яна –  студентка спеціальності Менеджмент Львівського національного університету імені Івана Франка), а також доповідь про комплекс систем діагностики на підприємстві аспірантки спеціальності Менеджмент Сторощук Христини.

Проведення конференції дозволило зібрати однодумців, зацікавлених сторін, та усіх, хто цікавиться актуальним проблемами менеджменту, на онлайн платформі, познайомитись, більше дізнатись один про одного,  обмінятись досвідом, поділитись передовими практиками управління,  висловити власні думки та погляди щодо перспектив розвитку як менеджменту, так і особистості менеджера. Вважаємо, мети конференції досягнуто! 

Отримали новий інсайт – виклики створюють нові можливості, головне їх побачити! Поговоримо про це наступного разу! Організаційний комітет, а особливо кафедра менеджменту та адміністрування ІФНТУНГ  дякує усім учасникам конференції за виявлений інтерес та участь у цій події. 

1

8

2

3

4