Зустрічі із представником стейкхолдерів, керівником приватного підприємства “ГеоУкрПроект”

Зустрічі із представником стейкхолдерів, керівником приватного підприємства “ГеоУкрПроект”  від 16 травня 2023 року, яка проходила в межах відкритої пари
 доцента, к.е.н. Боднарук І.Л.

     16.05.2023р. відбулась відкрита пара: лекція з дисципліни “Методологія оцінки нерухомості” на тему “Експертна грошова оцінка земельних ділянок”, яка проходила в дистанційному форматі із студентами групи ГЗОм-22-1 другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Оцінка землі та нерухомого майна». На ній були присутні: Приходько М.М. завідувач кафедри геодезії та землеустрою д.г.н, професор, Перович Л.Л. к.т.н, доцент, Гера О.В. к.т.н., доцент, Романюк В.В. к.т.н., доцент. Також була проведена зустріч з стейкхолдером – керівником приватного підприємства “ГеоУкрПроект” в місті Калуш – Бербець Вікторією Вікторівною (контактні дані:e-mail: Semakvvv@gmail.com)
     Вікторія Бербець є нашою випускницею, яка навчалася за освітньо-професійною програмою «Землеустрій та кадастр» і здобула відповідну кваліфікацію в Інституті післядипломної освіти та на сьогодні є успішним керівником власного приватного підприємства.

     Зустріч пройшла у формі дискусії. 
     Представник стейкхолдера поінформувала слухачів про структуру та види діяльності ПП “ГеоУкрПроект”. Безпосередньо підприємство надає послуги у сфері діяльності інжинірингу, геології, геодезії, оцінки та технічного консультування в цих сферах. Також проводить діяльність у сфері архітектури та технічних випробувань, досліджень та експериментальних розробок у сфері природничих і технічних наук. Спеціалізовану діяльність із дизайну та надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна.
     Було зазначено, що підприємство може здійснювати будь-які інші види діяльності, що не суперечать законодавству. Усі види діяльності, які згідно із законодавством потребують дозволів чи ліцензій, здійснюються Підприємством лише після їх отримання.
     У своїй діяльності підприємство керується чинним законодавством України. Підприємство не має у своєму складі інших юридичних осіб. Вся документація підприємства, його реклама, офіційне спілкування ведуться виключно державною мовою України.
     Доповідач вказала на важливість теоретичного навчання в університеті та застосування цих, безперечно, цінних знань на практиці.
     Студенти з цікавістю вислухали доповідача та задали ряд запитань, зокрема щодо законодавчих змін у сфері землеустрою та оцінки нерухомості, на які види робіт сьогодні існує найбільший попит на ринку та спеціалісти яких напрямів є найбільш затребуваними на ринку праці. 
А також спілкувались щодо можливості  працевлаштування та розміру заробітної плати у фірмі стейкхолдера.
Зустріч пройшла цікаво і стала  корисною для всіх присутніх.
 

  • Зустріч із стейкхолдерами кафедра ГКЗ
  • Зустріч із стейкхолдерами кафедра ГКЗ
  • Зустріч із стейкхолдерами кафедра ГКЗ
  • Зустріч із стейкхолдерами кафедра ГКЗ
  • Зустріч із стейкхолдерами кафедра ГКЗ
  • Зустріч із стейкхолдерами кафедра ГКЗ
Додаткова інформація новин:

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця