Зустріч з студентами ОПП «Оцінка землі та нерухомого майна» щодо організації освітнього процесу у І півріччі 2023-2024 н.р.

  

 Зустріч з студентами ОПП «Оцінка землі та нерухомого майна» щодо організації освітнього процесу у І півріччі 2023-2024 н.р.


    11 вересня 2023 року відбулася онлайн-зустріч здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» денної форми освіти з гарантом освітньо-професійної програми «Оцінка землі та нерухомого майна», кандидатом технічних наук, доценткою Лесею Перович.
    На зустрічі гарант ОП ознайомила студентів зі змістом, структурою та особливостями обраної освітньої програми, представила графік навчального процесу та ознайомила з основними та вибірковими дисциплінами. Гарант акцентувала увагу студентів щодо активної участі здобувачів в  опитуваннях, які проводяться в університеті, що в свою чергу допоможе краще організувати навчальний процес і покращати якість взаємодії організаторів навчального процесу та викладачів з студентами.
    Також гарант  зазначила, що наказом МОН від 10.07.2023р.№835 затверджено Стандарт вищої освіти за спеціальністю 193 Геодезія та землеустрій  для другого (магістерського) рівня освіти. Згідно затвердженого ІФНТУНГ Порядку розроблення, впровадження, моніторингу, періодичного перегляду та закриття ОП в університеті (наказ №240 від 31.08.2023) робочою групою розроблено проєкт ОП " Оцінка землі та нерухомого майна " на 2023-2024 н.р., з яким можна ознайомитися  в каталозі освітніх програм на сайті університету (http://surl.li/jengi ) та на сторінці кафедри в розділі Освітня програма «Оцінка землі та нерухомого майна»  і надати свої пропозиції та зауваження.
    Для нас важлива думка здобувачів, роботодавців, представників бізнес-структур, випускників, науково-педагогічних працівників та інших стейкхолдерів, які небайдужі до якості вищої освіти.
    Також свої зауваження, пропозиції або побажання Ви можете надіслати на поштову скриньку lesia.perovych@nung.edu.ua    

    Зробимо освіту кращою разом!

 

 

  • 1
  • 2
  • 3