Зустріч з першокурсниками

 

Фото             На кафедрі «Загальної, інженерної геології та гідрогеології» 18 жовтня 2021 р. відбулася онлайн зустріч студентів груп НЗ-21-1 та НЗ-21-2 з директором Інституту природничих наук і туризму, доцентом Омельченком В. Г. та гарантом освітньої програми «Геологія нафти і газу, геофізика, геоінформатика, інженерна геологія та гідрогеологія» д.геол.н., професором Хомином В. Р.

       Студенти отримали цікаву інформацію про історію створення Інституту природничих наук і туризму та історію університету вцілому. Ознайомились з елементами роботи Інституту, його працівниками. Також директор Інституту природничих наук і туризму розповів студентам про себе та свій життєвий досвід на шляху до реалізації себе, як фахівця в геологічній галузі та обійманої нині посади директора навчально-наукового інституту. 

            Крім того, студенти отримали інформацію про організацію навчальної діяльності в ІФНТУНГ, ознайомились зі змістом понять "академічна доброчесність" та "етичний кодекс".

       Під час зустрічі гарант розповів студентам про особливості освітньої програми «Геологія нафти і газу, геофізика, геоінформатика, інженерна геологія та гідрогеологія», призначення і роль окремих дисциплін та практик у навчанні. Гарант ОПП звернув особливу увагу на питання національної та міжнародної академічної кредитної мобільності та особливості обрання дисциплін вільного вибору, дав детальну характеристику механізму формування компетентностей і програмних результатів навчання, роль студентів у внутрішньому забезпеченні якості освіти, академічну доброчесність.

Після виступу зі студентами було проведено бесіду щодо їх прав, обов’язків і відповідальності. 


 

  • Фото
  • Фото

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця