«Золото» від партнерів

«Золотий освітній партнер 2023 року» - таку відзнаку отримав Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу від відомої в Україні і за кордоном ІТ-компанії «Soft Serve».

Слід зазначити, що це не перша нагорода від партнерів, адже ІФНТУНГ давно і дуже плідно співпрацює із «Soft Serve», що  відкриває блискучі перспективи для наших випускників.3

Цього разу до вишу завітав керівник Центру розвитку талантів в Івано-Франківській та Закарпатській областях «Soft Serve» Юрій Безгачнюк, до речі – колишній студент та викладач ІФНТУНГ.

-Суть нашого партнерства, - розповідає представник компанії, – це різні аспекти співпраці, одна з них – практика студентів. Також допомагаємо викладачам в аналізі робочих планів, щоб їх удосконалити, згідно з  вимогами роботодавців і ринку, нових віянь у галузі. Дуже важливо щоб викладачі мали практичну сертифікацію. Ми її проводимо, і, зрозуміло, що нас, як ІТ-компанію, найбільше цікавить Інститут інформаційних технологій.

Сьогоднішня подія – яскраве свідчення  результативності співпраці ІФНТУНГ зі стейкхолдерами та високого рівня підготовки фахівців технічних спеціальностей.