Засідання кафедри

 

   31 серпня 2023 року відбулося  засідання кафедри загальної, інженерної геології та гідрогеології, на якому були розглянуті питання, пов'язані зі стартом нового навчального року.

   Засідання розпочав завідувач кафедри, професор Володимир ХОМИН, який відзначив досягнення кафедри, поділився своїми планами та ідеями щодо наукової співпраці в царині геотуризму і реалізації міжнародних проєктів.

   Гарант освітньо-професійної програми "Міжнародний готельно-туристичний бізнес" – професор                   Володимир ГУМЕНЮК, наголосив на вагомості підготовки фахівців сфери обслуговування, здатних відповідати вимогам сучасної готельно-туристичної індустрії, підкреслив значущість залучення стейкхолдерів та представників бізнесу. Відзначив, що співпраця з практикуючими фахівцями допомагає студентам отримати актуальний погляд на ситуацію в готельно-туристичному бізнесі  та підготуватися до викликів, з якими вони можуть стикнутися у майбутньому.

   На засіданні кафедри були присутні представники стейкхолдерів освітньо-професійної програми "Міжнародний готельно-туристичний бізнес".

   Власниця туристичної компанії "За лісами, горами" та директорка туристичної агенції JoinUP – Наталія ТРИФ'ЯК поділилася своїми поглядами щодо важливості  формування навичок туристичного супроводу, організації екскурсій у сучасному туристичному бізнесі. Повідомила, що зараз треба орієнтуватися на внутрішній  туризм і водночас готувати фахівців, які після закінчення війни будуть необхідні у сфері міжнародного готельно-туристичного бізнесу. Дуже багато туристів з цілого світу захочуть відвідати Україну, а також українці зможуть реалізувати відкладений попит на міжнародні тури.

   Менеджер з персоналу ТОВ "Фірма Надія", яка представляє готелі "Надія" та "Дністер" – Віталія ДУЩУК висловила своє задоволення співпрацею з університетом  щодо підготовки фахівців з  готельно-туристичного бізнесу.

   Студентка групи МГТ-22-1, Савтирук Христина повідомила, що повернулась з практики, яка проходила в Болгарії, поділилася здобутим досвідом та враженнями.

   Приємним моментом для усіх присутніх на засіданні кафедри було оголошення подяки від голови Трускавецької міської ради, пана Андрія КУЛЬЧИНСЬКОГО науково-педагогічним працівникам освітньо-професійної програми "Міжнародний готельно-туристичний бізнес" за організацію Міжнародного курортно-рекреаційного форуму 29-30 червня 2023 р.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
  • 10