Захист магістерських робіт ОП "Облік та оподаткування" : 2024

Упродовж 24 -31 січня 2024 р. відбувалися захисти магістерських робіт здобувачами спеціальності  071   на кафедрі Фінансів, обліку та оподаткування   Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Свої напрацювання за результатами магістерських досліджень представили  16  здобувачів освіти ( ОПП " Облік та оподаткування") 

Здобувачі та колектив ФОП дякують стейкхолдерам за можливість проходження переддипломної магістерської практики та детальне знайомство з господарською діяльністю  підприємств, звітність яких стала об’єктом дослідження при написанні магістерських робіт. 

Проблеми та перспективи розвитку оподаткування, обліку , контролю та аудиту,  аналізу активів та зобов'язань господарських підприємств, що стали предметом обговорень під час захисту магістерських робіт  залишаються ключовими для подальших досліджень.

Головувала на засіданнях ЕК  Наталя Ципочка , аудитор ТОВ "Аудит-Сервіс ІНК" :  дякуємо за толерантне ставлення, фаховість експертних зауважень, підтримку магістрів.

Вітаємо наших  здобувачів  із успішним захистом  магістерських та отриманням кваліфікації: магістра. Успішного становлення та кар’єрного руху  в професії, Успіхів, натхнення, наполегливості, невичерпної енергії та реалізації планів. Мирного неба!!!

 

 

  • Захисти Маг ОП 2024 (титул)
  • Захисти Маг ОП 2024 (1
  • Захисти Маг ОП 2024 (2
  • Захисти Маг ОП42024 (4