З Форуму учасників ринку нафти і газу – з досвідом та подарунками

Другий день поспіль у Києві триває міжнародний «Форум учасників ринку нафти і газу», який має на меті розглянути та реалізовувати питання впровадження сучасних цифрових рішень у нафтогазовому секторі для підвищення ефективності діяльності компаній. На цьому наголосив у вітальному слові Михайло БУБНОВ – Генеральний директор компанії «Шнейдер Електрік Україна» та директор департаменту по продукції для енергетики у Польщі, Чехії та Словаччині.

Програма заходу була насиченою презентаціями продукції, спілкуванням з менеджерами, відповідальними за ринок нафти і газу, зокрема з Геннадієм ДМУХОМ та1 Іллею ПЕТІНИМ та ін. Учасники Форуму дізнались більше про рішення  безперебійного живлення та рішення для систем розподілу електроенергії низької напруги, про обладнання для розподілу електроенергії середньої напруги тощо.

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу представляли на Форумі ректор університету Ігор ЧУДИК та завідувач кафедри автоматизації та комп'ютерно-інтегрованих технологій Інституту інформаційних технологій Андрій ЛАГОЙДА. Ігор Іванович високо оцінив роботу заходу: «Дуже продуктивно попрацювали. Нав’язали цінні контакти. Обговорили шляхи подальшої співпраці. Залучилися підтримкою багатьох учасників нафтогазового ринку України в питаннях розвитку комунікацій, партнерської допомоги в сфері освіти і науки для університету. Отримали неоціненний досвід і дуже достойний подарунок. Повертаємося з повним кошиком подарунків для розширення лабораторної навчально-наукової бази».

Ці напрацювання матимуть велике значення на навчального процесу та підготовки фахівців енергетичного напряму в ІФНТУНГ.

Довідково. Сьогодні "Шнейдер Електрік Україна" - це багатофункціональне українське підприємство, яке включає в себе комерційні відділи у Києві, Дніпрі, Львові, Одесі, Миколаєві, склад обладнання та комплектуючих виробів в Києві, який обслуговується відділом логістики, центр сервісної та інформаційної підтримки, проектне бюро, авторизовані центри навчання та служба підтримки.

 

  • 2
  • 3