Єднаймо душі словом Кобзаря

Єднаймо душі словом Кобзаря

Студентки-документознавці не лише долучилися до онлайнового Шевченківського флеш-мобу Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, а й взяли активну участь у заході з нагоди 210-ої річниці з Дня народження Тараса Шевченка, організованому Інститутом гуманітарної підготовки та державного управління. 

💙Відрадно, що слово Шевченкове живе, адже захід вийшов за межі одного інституту і зібрав слухачів з різних спеціальностей.

Дякуємо всім учасницям і учасникам. А також всім тим, хто живе за Заповідями великого Кобзаря - тим, хто боронить Україну сьогодні, бо «вам Бог помагає, за вас правда, за вас слава, і воля святая!». 

А також всім нашим студентам і викладачам, які натхненною працею й добрими справами наближають Перемогу й Свободу, які нам заповів Кобзар 

Активні учасниці конкурсу, які демонструють всю велич Шевченкової поезії, перекладеної багатьма мовами, навіть корейською ☝🏻

Шимків Анна

Бандура Неля

Шмега Юлія

Олеся Дуда

Орлецька Вікторія

Знаходьте їх на пабліках ІФНТУНГ за хештегами #Шевченко_210#флешмоб_іфнтунг та у наших новинах, підтримуйте вподобайками та коментарями.

 

  • Єднаймо душі словом Кобзаря
  • Єднаймо душі словом Кобзаря
  • Єднаймо душі словом Кобзаря
  • Єднаймо душі словом Кобзаря