Виробничо ознайомча практика для студентів-заочників ФН

Завершився перший тиждень ознайомчої практики у студентів заочної форми навчання, гр. ФНз-23-1К. Виробничо-ознайомча практика складається з двох етапів:

  • 1 етап - ознайомча екскурсія на підприємства різних видів діяльності. Даний етап передбачає ознайомлення з особливостями діяльності та виробничими потужностями підприємств;
  • 2 етап - вивчення інформації про діяльність обраного підприємства згідно програми виробничо-ознайомчої практики та написання звіту.

Враховуючи онлайн-формат навчання перший етап практики - ознайомлення з особливостями діяльності підприємств – відбувався у вигляді віртуальних екскурсій.

  1. Понеділок, 29.01.24 - онлайн-екскурсія на завод продуктів харчування. Завдяки віртуальній екскурсії студенти помандрували шляхом молока, починаючи з його виробництва на фермі до його перетворення на молочний продукт (Віртуальна екскурсія виробництвом Данон в Україні. ).
  2. Вівторок, 30.01.2024 – знайомлення студентів з усіма етапами виготовлення лікарських засобів: від отримання сировини до моменту, коли готова продукція опиняється на складі (Віртуальна екскурсія «Фармаком»).
  3. Середа, 31.01.2024 – невеличкі відео-екскурсії:

- на завод з виробництва води НЕБЕСНА КРИНИЦЯ, де можна побачити увесь процес від видобування води з артезіанської свердловини у курорті Ворзель до пакування в екологічну багаторазову тару (Віртуальна екскурсія на завод бутильованої води Небесна Криниця );

- по підприємству з виробництва продукції ТМ Kaniville - паштетів, м'яса тушкованого, каш та курячих крилець (Відео-екскурсія по підприємству з виробництва продукції ТМ Kaniville)

  1. Четвер, 01.02.2024 - про те, який шлях проходить морозиво, щоб потрапити до нас в руки від Львівського холодокомбінату (Як працює фабрика морозива).

5. П’ятниця, 02.02.2024 – "грошовитий" візит - друкування банкнот і цінних паперів, виробництво пам’ятних та ювілейних монет, орденів, медалей. Віртуальна екскурсія на Банкнотно-монетний двір (Банкнотно-монетний двір.).

Саме завдяки віртуальному формату студенти мали змогу «потрапити» на підприємства різних галузей з будь-якої частини України.

 

  • ознайомча практика для студентів-заочників ФН
  • Ознайомча практ ФНз-23 02-2024 (2)
  • Ознайомча практ ФНз-23 02-2024 (3
  • Ознайомча практ ФНз-23 02-2024 (4