Випускника ІФНТУНГ нагороджено «Золотим хрестом» за бойові заслуги

Випускник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Роман АТАМАНЧУК нагороджений за бойові заслуги у російсько-українській війні Золотим хрестом – почесним нагрудним знаком Головнокомандуючого Збройних сил України  Валерія ЗАЛУЖНОГО

Про це дізнаємось від колишнього декана Інженерно-екологічного факультету٭ (тут наш герой опановував з 2007 по 2012 рік спеціальність «Землевпорядкування і кадастр»), а сьогодні – проф. кафедри екології Олега МАНДРИКА, з яким у випускника залишились добрі стосунки. Олег Миколайович згадує, що студент запам’ятався йому своєю щирістю, скромністю, порядністю та добротою. 

До цих чеснот сьогодні справедливо можна зарахувати ще й мужність, гідність та патріотизм. Отримавши повістку, Роман пройшов вишкіл у Великобританії. У пригоді стали знання англійської мови та добра фізична підготовка, ще в університеті постійно тренувався та займався спортом. А зі зборів відправився на передову. Встиг відзначитись під час успішних виконань завдань під час боїв, за що й отримав заслужену нагороду.

Університетська спільнота шанує всіх наших захисників та захисниць та  пишається нашим відважним  випускним, який поряд з іншими героями боронить наше життя і можливість вчитись, працювати, мешкати та спати у власних домівках. Дуже хочеться, щоб наш випускник після повернення реалізовував себе й надалі у професійному житті, яке він успішно розпочав за фахом на запрошення однієї зі столичних компаній: кмітливого та розумного студента ІФНТУНГ помітили  у Києві. ІФНТУНГ теж готовий відчинити перед ним двері для кар’єрного зростання. Університет чекає на повернення свого випускника з нагородою та перемогою! 

٭  Сьогодні – Факультет природничих наук

 

  • 2
  • 2