ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ ПУА ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ГРОМАДСЬКОГО ОБГОВОРЕННЯ ПЛАНУ ПРОСТОРОВОГО РОЗВИТКУ МІСТА


Напередодні директор Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ, професор кафедри ПУА Дмитро Дзвінчук і доцент кафедри ПУА Богдан Гречаник взяли участь у стратегічній сесії-обговоренні завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку Івано-Франківської територіальної громади.

Захід об’єднав основних зацікавлених сторін у розвитку територіальної громади – мешканців, науковців, фахівців, представників громадських організацій, бізнесу, органів місцевого самоврядування, старост тощо – задля генерування ідей та ініціатив, висловлювання власного бачення щодо просторового планування Івано-Франківська.

Комплексний план просторового розвитку території громади – це важливий містобудівний документ, на підставі якого буде плануватись розвиток Івано-Франківської територіальної громади, включно з усіма селами, що входять до її складу. Очікується, що він буде розроблений і затверджений до 1 січня 2025 року.

Зазначимо, що стратегічну сесію-обговорення завдань на розроблення Комплексного плану просторового розвитку Івано-Франківської територіальної громади організували та провели аспіранти кафедри ПУА ІФНТУНГ Артур Прокіпчук і Володимир Кухар.


 

  • 2
  • 3
  • 4

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця