Віват ФТЛ!

Рішенням Івано-Франківської обласної ради восьмого демократичного скликання від 7 грудня 2023 року Фізико-технічний ліцей отримав новий статус – науковий.  Вже у новому 2024 році закінчилися реєстраційні процедури у зв’язку з одержанням нового статусу та перейменуванням нашого навчального закладу на Івано-Франківський НАУКОВИЙ фізико-технічний ліцей Івано-Франківської обласної ради.

Цьому передувала довга і клопітка робота та Інституційний аудит Фізико-технічного ліцею, проведений Управлінням державної служби якості освіти /ДСЯО/ в Івано-1Франківській області, а також усього колективу ФТЛ та ліцеїстів, праця яких одержала таке високе визнання.

ФТЛ – перший у нашій області заклад середньої освіти, який офіційно одержав статус наукового.

2Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу щиро вітає усю спільноту ФТЛ з високим досягненням та пишається Івано-Франківським науковим фізико-технічним ліцеєм, який починав свою діяльність під крилом університету та випустив у світ чимало обдарованої молоді, яка поповнила лави науковців, інженерів, винахідників. Університетська спільнота бажає вам подальших наукових та освітніх досягнень!

Довідково. Навчальний заклад створений у 1992 році розпорядженням представника Президента України як Фізико-технічний ліцей при Івано-Франківському інституті нафти і газу (ІФНТУНГ). Ініціаторами створення ліцею були Богдан Михайлович Томенчук, тодішній начальник Управління освіти обласної державної адміністрації; Василь Петрович Степанюк, професор кафедри польової нафтогазової геофізики ІФНТУНГ; Євстахій Іванович Крижанівський, тодішній ректор ІФНТУНГ.

Акутуальні новини

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця