Відповідь на виклики часу

ІФНТУНГ не припиняє роботу із вдосконалення освітніх програм. Саме з цією метою кафедра документознавства та інформаційної діяльності Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу ініціювала робочу зустріч зі стейкхолдерами. Йшлося про ОП «Документознавство та інформаційна діяльність» бакалаврського рівня та «Інформаційний інжиніринг та соціальні комунікації» магістерського рівня.

Слід зазначити, що оновлення освітніх програм відповідно до вимог часу відбувається регулярно, але цього разу зустріч виявилася особливо плідною. До обговорення долучились представники академічної спільноти з національного університету Львівська політехніка, Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв , Національного університету«Острозька академія», Донецького національного університету імені Василя Cтуса, а також практики галузі, зокрема з Державного архіву Івано-Франківської області, Івано-Франківської обласної універсальної наукової бібліотеки ім.І.Франка, ІТ-компанії Softjourn.

Гаранти освітніх програм Тетяна Ганцюк та Любов Демчина презентували «родзинки» ОП – вивчення спецдисциплін іноземною мовою, а також інноваційних соціокомунікаційних технологій – та отримали низку цінних рекомендацій, які будуть враховані в оновлених програмах. 

Такий зворотний зв’язок із колегами та їхня зацікавленість надзвичайно важливі, коли йдеться про підготовку різносторонніх фахівців, готових до сучасних викликів інформаційного суспільства, а головне – затребуваних на ринку праці.

 

 

 

  • 1
  • 2