В рамках проєкту «Відродження через соціальне підприємництво»

*З чого розпочати власну справу, коли коштів обмаль? 

*Яким чином переформатувати бізнес в умовах невизначеності? 

*Де брати ресурс та сили під час війни? 

На ці та інші питання, надала  відповідь студентам 1-го та 2-го курсу спеціальностей 075 «Маркетинг» та 076 «Підприємництво та торгівля», очільниця волонтерської організації - Юлія ЯСТРЕБОВА Пастила Фріпси  Дай Вкусю 

В рамках проєкту «Відродження через соціальне підприємництво», учасниками якого є здобувачі освіти та НПП кафедри «Підприємництво і маркетинг» ІФНТУНГ,  24.04.2024 р. було організовано виїзне заняття та знайомство з діяльністю організації.

Корінна жителька Херсону - п.Юлія,  повідомила про фактори, які вплинули на вимушений переїзд та зміну виробництва продукції. Повномасштабне вторгнення агресора спонукало відійти від сублімації  фруктових чипсів і пастили  та зайнятися виробництвом сухого борщу для воїнів ЗСУ. 

Маленьке виробництво з декількома сушарками, але незламним духом, шаленою жагою до життя та неймовірною вірою в Перемогу, за два роки випустило 5500 упаковок української національної страви в сухому вигляді, яка є еквівалентною 30000 літрам  готового борщу. 25 бригад незламних воїнів України смакують гарячий борщ в холодних окопах. 

Завдяки витримці, власним фінансам, донатам, а саме головне - бажанню, здобувачі освіти переконалися, що неможливе  можливо! 

Українці незламні! 🇺🇦💪

Дякуємо мужнім  воїнам України за чисте небо та надану можливість сприяти українській молоді розвиватися та виборювати Перемогу! Кожен на своєму фронті!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6