В межах багаторічної співпраці відбувся візит директора Інституту, Л. Романишина до Відділу інженерної механіки та роботики Краківської гірничо-металургійної академії

В межах багаторічної співпраці відбувся візит директора Інституту інженерної механіки та робототехніки, професора кафедри нафтогазових машин та обладнання Любомира Романишина до партнерського Відділу інженерної механіки та роботики (#WIMIR) Краківської гірничо-металургійної академії імені С. Сташіца (#AGH, Agh University Krakow).

Під час візиту Любомир Романишин провів ряд зустрічей з керівництвом WIMIR та завідувачами кафедр відділу, основною метою яких було поглиблення подальшої співпраці, особливо подвійного дипломування студентів ІІМіР.

Основною подією візиту була участь в урочистому засіданні Ради Відділу інженерної механіки та роботики, де Любомира Романишина нагороджено почесною відзнакою – нагрудним знаком «За заслуги перед Відділом інженерної механіки та роботики AGH» (Odznaka Honorowa "Zasłużony dla Wydziału Inżynierii Mechanicznej i Robotyki AGH").