Університет вкотре підтвердив високий рівень функціонування системи управління якістю

Досягнення Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу є вагомими в усіх сферах. Однак у сучасних умовах, коли в державі функціонують сотні закладів вищої освіти, важливо отримати міжнародну оцінку нашої діяльності. Підтвердженням якості підготовки висококваліфікованих фахівців на міжнародному рівні є отримання сертифікату відповідності вимогам ISO 9001.

Так, з 4 січня по 18 січня 2022 року в ІФНТУНГ проходив зовнішній сертифікаційний аудит системи управління якістю послуг університету в сфері освіти. Орган з сертифікації систем управління державного підприємства «Волинський науково-виробничий цент стандартизації, метрології та сертифікації» високо оцінив нашу систему управління якістю і вкотре підтвердив її відповідність вимогам ISO 9001:2015. Експерти одностайно відзначили, що функціонуюча впродовж останніх років система управління якістю в ІФНТУНГ повністю відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015.

1За результатами аудиту наш університет отримав, строком на три роки (до січня 2025 року), сертифікат відповідності його системи управління якістю вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015 IDT) «Системи управління якістю. Вимоги» (сертифікат № UA. 8О127.СУЯ.189-22).

Відзначимо, що принципи та вимоги ISO 9001 загальновизнані в усьому світі, тому наявність цього сертифіката забезпечує пріоритетну позицію ІФНТУНГ на ринку освітніх послуг і розширює можливості на виконання наукових розробок, проєктів, відповідно до галузі наукових досліджень нашого університету.