Участь в міжнародній онлайн-конференції «Plants & Agro Research eConference 2024»

Професор кафедри підприємництва та маркетингу Ніценко Віталій Сергійович прийняв участь в міжнародній онлайн-конференції «Plants & Agro Research eConference 2024», що відбулася 19 квітня 2024 у м. Лондон, Велика Британія. 

 

Фундатором конференції виступила організація The Research Catalyst. 

 

Основними цілями дискусій і сесій конференції стали прориви в галузі та роль Plants Agro Research у підвищенні планки в науковій сфері. Конференція заохочувала до обміну ідеями та знаннями в різних напрямках досліджень та технологій Plants Agro та включала пленарні засідання, основні лекції, відео та стендові презентації.

На конференції були присутні науковці та фахівці з різних куточків світу, у т.ч. з України, Греції, Пакистану, Китаю, Японії, Австралії. 

 

У процесі виступу доповідачів з інших країн професор Ніценко В.С. приймав активну участь в обговоренні важливих гострих та дискусійних питань.

 

Виступ та презентація проф. Ніценка В.С. була присвячена використанню рослинних відходів (на прикладі, лушпиння соняшнику) у якості стратегічного ресурсу відновлюваних джерел енергії.