Нові підходи до послуг у сфері інтелектуальної власності

Постійна тісна співпраця зі стейкхолдерами дозволяє студентам Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу бути йти у ногу з новими трендам чи інноваціями. Тож днями для  магістрів ОП «Інформаційний інжиніринг та соціальні комунікації» відбулася онлайн-зустріч із представницями ДО «Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій» ( IP Office).

Стейкхолдерки – Ольга КРОНДА (начальниця департаменту розвитку інновацій IP офісу) та Галина ШТОГРИН (начальниця відділу координації грантової діяльності IP офісу й одна з найкращих випускниць кафедри документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ) говорили про концептуально новий підхід до послуг у сфері інтелектуальної власності. 

Присутні на зустрічі викладачі та магістри кафедри документознавства та інформаційної діяльності Інституту гуманітарної підготовки та державного управління дізналися про напрями діяльності, сервіси та послуги, які пропонує IP офіс, створення регіональних інноваційних хабів, умови участі у поточних грантових програмах, активну взаємодію IP офісу з українськими та іноземними стейкхолдерами, захист прав інтелектуальної власності.

Зустріч була цікавою, корисною, показувала можливості та тонкощі фаху. А приклад випускниці кафедри, яка зробила успішну кар’єру, була дуже мотиваційною.

 

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4