Співпраця із колегами Національного університету водного господарства та природокористування

Кафедру відвідали колеги із Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне) в рамках  «Договору №75 про науково-технічне співробітництво та спільну діяльність між закладами вищої освіти» від 16.07.2019р. Очолював делегацію завідувач кафедри теоретичної механіки, інженерної графіки та машинознавства, доктор педагогічних наук, професор Микола Миколайович Козяр.  Область його наукових інтересів: інженерна геометрія і графіка, комп'ютерний інжиніринг, організаційно-педагогічне і методичне забезпечення графічної підготовки студентів на основі комп'ютерних графічних технологій і систем.

Завідувач кафедри ІКГ професор Шкіца Л.Є. ознайомила гостей із лабораторною базою кафедри, зокрема нещодавно відкритим Центром інноваційного розвитку, який обіцяє стати осередком винахідництва та сучасних технологій в регіоні.

Представники кафедр НУВГП та ІФНТУНГ поділились досвідом викладання блоку графічних дисциплін для різних спеціальностей, обговорили перспективний план спільної науково-технічної співпраці.

  • Гості та ІКГ перед центром
  • Екскурсія ЦІР
  • Усі у коворкінгу
  • Робота триває