Співпраця з тренерами з інших регіонів України з ґендерної проблематики

​​​​​​​​​​​​​​Карантин став для наших викладачів не тільки викликом, а й можливістю співпрацювати з кращими тренерами з інших регіонів України у дистанційному форматі, опановувати нові технології таінструменти навчання (Miro, BigBlueButton, Mentimeter, Jamboardта ін.).

Професор кафедри публічного управління та адміністрування Мар’яна Орлів разом з представниками з Національної академії державного управління при Президентові України, Інституту права та післядипломної освіти Міністерства юстиції України та інших закладів системи професійного навчання публічних службовців стала учасником тренерської команди, яка впродовж вересня-грудня 2020 року проводитиме семінари з питань реалізації державної ґендерної політики в Україні. Цільова аудиторія – державні службовців, посади яких віднесено до категорій «Б» і «В», та фахівці з питань реформ центральних органів виконавчої влади.

Навчальним заходам передували:конкурсний відбір тренерів, проведення ґендерно-правової експертизи нормативно-правових актів, розроблення навчально-методичного забезпечення семінарів, підвищення рівня професійної майстерності у школах для тренерів(https://usg.org.ua/novi-trenery-vlyvayutsya-do-komandy-ushu/).

Наступний етап – впровадження апробованих методик у підготовці бакалаврів і магістрів та робота над новими навчальними програмами.


 

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця