Спільними зусиллями наближаємо Перемогу!

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу  волонтерить та допомагає Збройним Силам України від початку повномасштабної війни з росією. В університеті розташувався гуманітарний центр, з якого допомогу відправляють ЗСУ та у міста на лінії фронту.

Працівники та студенти ІФНТУНГ й надалі продовжують активно допомагати та донатити на ЗСУ.  Координатори волонтерського центру завжди тримають руку на пульсі потреб українського війська. Ефективно над їх вирішенням працює науково-технічна спільнота університету. Так, на базі Центру інноваційного розвитку1 працівники разом з волонтерами організували виготовлення кровоспинних джгутів-турникетів типу CAT для Збройних сил України. Поза тим, науковці, адміністрація та первинна профспілкова організація працівників ІФНТУНГ потурбувались про технічну та матеріальну підтримку для вловлювачів дронів, які мають виняткове значення для протиповітряної оборони. Допомога виявилась настільки значущою, що активні організатори благодійної поставки   для ЗСУ –  ректор ІФНТУНГ, проф. Ігор Чудик та завідувач  навчально-дослідницької лабораторії нафтогазової інженерії Микола Лялюк,  отримали подяки від особового складу однієї з зенітної ракетної бригади, яка боронить сьогодні повітряний простір та недоторканість Українських земель від російської агресії.

Присутнім приємно було почути від наших захисників слова подяки, які  мотивують та надихають робити більше для перемоги. Проте, в університеті добре розуміють, що тут є змога навчатись та працювати завдяки власне мужності, хоробрості, незламності наших захисників.

Тож спільними зусиллями наближаємо Перемогу!

 

  • 1
  • 2
  • 3