«Розкажіть мені про проблеми мого бізнесу…» з розмови з клієнтом

На запрошення проф. Ірини Перевозової в рамках вивчення дисципліни «Бізнес-діагностика» викладачі та магістри кафедри підприємництва та маркетингу сьогодні 20.11.2020р. мали цікаву зустріч з професійними консультантами, бізнес-практиками, засновниками та власниками проектів «Правильна технологія управління малим та середнім бізнесом», «Лабораторія Бізнес-моделювання» @Вадимом Соколовим та @Світланою Пожаровою.

З розмови з Вадимом та Світланою :

«В умовах постійно і різко мінливого зовнішнього середовища, знати «сильні» і «слабкі» місця свого бізнесу життєво необхідно. Бізнес-діагностика - інструмент для проведення якісного аналізу поточного стану бізнесу. Його мета – визначення таких місць для допомоги власнику у формуванні чітких орієнтирів як в управлінні бізнесом, так і в плануванні, прогнозуванні перспектив.

Проблема власника малого і середнього бізнесу в тому, що якісну бізнес-діагностику знайти і замовити дійсно складно. Чому?

1. Послуги великих консалтингових фірм, які спеціалізуються переважно на великому бізнесі, коштують дорого. А весь комплекс, який входить в їх бізнес-діагностику, в малому і середньому бізнесі просто не застосуємо.

Навряд чи власник 1-го - 4-х магазинів / кафе, оптово-роздрібної фірми, виробничого цеху на 20 співробітників потребує в діагностиці «координаційних нарад ТОП-менеджменту» або аналізу «капіталізації компанії».

2. Тих, хто спеціалізується виключно на малому та середньому бізнесі не на словах, а в реаліях - практично немає.

У чому перевага нашої бізнес - діагностики?

1. Наша спеціалізація - малий і середній бізнес. Ми розуміємо його проблеми, багато років займаємося виключно їх рішенням не в теорії, а на практиці.

2. Технологія нашої бізнес-діагностики спеціально розроблена під малий і середній бізнес, виключає «воду», «непотрібності» і «незастосовності».

Що дозволяє власнику отримати якісну послугу за розумні гроші.

3. Тому бізнес-діагностика по достоїнству оцінена власниками малого і середнього бізнесу і є найбільш затребуваною послугою».

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Додаткова інформація новин:

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця