Робоча зустріч з представниками Казахського агротехнічного університету ім. Сакена Сейфулліна


У понеділок 26 вересня 2022 року відбулася робоча зустріч директорки інституту економіки та менеджменту Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Іванни ЗАПУХЛЯК та декана економічного факультету Казахського агротехнічного університету імені Сакена Сейфулліна (м. Астана, Казахстан) Нурбахита НУРМУХАМЕТОВА.

Із казахської сторони взяли участь у перемовинах також завідувачка кафедри менеджменту та маркетингу  Анар НУКЕШЕВА, науково-педагогічні працівники кафедри Мерген ДЮСЕНОВ та Мадіна САБИРОВА.

З українського боку інститут економіки та менеджменту представляли також Леся ВЕРБОВСЬКА – заступниця директорки ІЕМ з питань міжнародної діяльності, Ірина ПЕРЕВОЗОВА – завідувачка кафедри підприємництва та маркетингу, Алла ПОЛЯНСЬКА – завідувачка кафедри менеджменту та адміністрування.

Під час зустрічі обидві сторони представили університети та відповідні кафедри, розглянули можливі напрями наукової та академічної співпраці.

Дякуємо Мадіні САБИРОВІЙ за організацію зустрічі! Надіємось на розвиток партнерських взаємовідносин між обома університетами!

001_16.jpg

 

002_19.jpg

 

003_16.jpg

 

004_14.jpg