Рівень знань наших студентів на висоті!

Сьогодні, 12 грудня, відбулась церемонія нагородження переможців конкурсу кращих бізнес-ідей Івано-Франківського регіону IDEATHON 2019. Конкурс проводився Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу та ГО «Бюро розвитку, інновацій та технологій» в рамках проєкту Creative Spark, який реалізовує університет з 2018 року у партнерстві з Університетом Ковентрі (Велика Британія). Основна мета конкурсу – підвищити обізнаність та навики підприємництва серед молоді.

Учасниками конкурсу стали найкреативніші молоді люди Прикарпаття віком від 18 до 35 років, які «горять» ідеєю створення власного бізнесу. Так, 15 найактивніших команд підготували 60-секундне відео-звернення, в якому продемонстрували свою зацікавленість бізнес-ідеєю, доступно представили її практичну реалізацію, вплив на суспільство та якість. Учасники конкурсу готували свої відео-звернення за такими напрямами: цифрові технології, соціальний вплив, креативність.

Серед нагороджених і студентка спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" Кізима Марта. Вітаємо і пишаємося. Детальніше читайте тут.