ПРОФЕСОР КАФЕДРИ ПУА ВИСТУПИВ НА ОБЛАСНОМУ ТЕЛЕБАЧЕННІ «ГАЛИЧИНА» З АНАЛІЗОМ СИТУАЦІЇ В ОБЛАСТІ


Директор Інституту гуманітарної підготовки та державного управління ІФНТУНГ, професор кафедри публічного управління та адміністрування Дмитро Дзвінчук узяв участь у прямому ефірі на Галичина TV, під час якого було підбито підсумки нещодавньої сесії Івано-Франківської обласної ради й обговорено загальну соціально-політичну й економічну ситуацію в області.

Разом із іншими гостями, депутатами обласної ради Ростиславом Кукурудзою і Михайлом Короликом, Дмитро Дзвінчук прокоментував такі основні тези прямого ефіру:

☑️ Чи є зазвичай реакції центральної влади на звернення від обласних рад? Чи чують у Києві місцеве самоврядування?

☑️ Одним із найбільш дискусійним стало питання про призначення директора філармонії і було багато зауважень від різних депутатів. Вони стосувалися щодо механізму призначення чи власне самої кандидатури? Чи є порушенням призначення керівника обласного закладу без конкурсу?

☑️ Що думаєте про складання повноважень окремих депутатів обласної ради?

Одразу кілька питань сесії стосувалося внесення змін до обласного бюджету. Зокрема, щодо розподілу вільних залишків та підтримки з обласного бюджету Сил оборони. Чи має обласна рада змогу та можливості закривати ці потреби?

☑️ Яким загалом буде цей рік для Прикарпаття у фінансовому плані? Які напрямки визначені пріоритетними?

Участь професорсько-викладацького складу кафедри ПУА ІФНТУНГ у ефірах на обласному телебаченні «Галичина» свідчить про високий експертний рівень і авторитет наших науковців, що також позитивно впливає на якість підготовки фахівців за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Посилання на запис прямого ефіру тут:

https://www.facebook.com/galtv.if.ua/videos/1066347654476726/


 

  • 2

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця