ПРОФЕСОР КАФЕДРИ ПУА ПРОВІВ ЛЕКЦІЮ У РАМКАХ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ШКОЛИ ДЕРЖАВНОГО УПРАВЛІННЯ


Цими вихідними директор Інституту гуманітарної підготовки та державного управління, професор кафедри ПУА ІФНТУНГ Дмитро Дзвінчук провів лекцію на тему «Державне управління як соціальне явище» для студентів і студенток вищих навчальних закладів України у рамках дводенного заходу «Всеукраїнська школа державного управління».

Перед майбутніми правознавцями та публічними службовцям виступили також інші кращі теоретики та практики у сфері публічного управління та муніципальної політики, зокрема директор Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України Юрій Стефанчук, заступник директора департаменту інтеграції громад Івано-Франківської міської ради Андрій Деркач, керівник секретаріату Івано-Франківської міської ради Станіслав Козлов, народна депутатка України Оксана Савчук і міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Захід відбувся за ініціативи громадської організації ELSA Ivano-Frankivsk і за підтримки Івано-Франківської міської ради. Усі учасники й учасниці Школи отримали сертифікати про участь.

Довідково. ELSA (Європейська асоціація студентів права) - це міжнародна, незалежна, неприбуткова організація, що об'єднує студентів-правників та молодих юристів, зацікавлених у науковому та особистому вдосконаленні.


 

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця