Працюватимемо спільно на енергетичне благо країни

Сьогодні до Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу завітала делегація Дрогобицького фахового коледжу нафти і газу на чолі з  директором Юрієм Хомошем. На зустрічі з ректором ІФНТУНГ Євстахієм Крижанівським були обговорені позиції освітніх закладів, які лягли в основу договору1 про співпрацю у галузі навчальної, наукової, інноваційної, спортивно-масової діяльності тощо.

Відтак у присутності першого проректора Олега Мандрика, проректора з наукової роботи Ігоря Чудика, директорів інститутів та представників адміністрації коледжу підписанти – ректор ІФНТУНГ Євстахій Крижанівський та директор ДФКНГ Юрій Хомош, скріпили своїм підписами договір.

2Євстахій Крижанівський зазначив: «Ця співпраця є надзвичайно важливою, оскільки енергетика є основою незалежності держави. Вся наша економіка побудована так, що нафта і газ складають 50% її енергетичної складової. І після війни у нас з’явиться дуже багато роботи, щоб унезалежнитись від російських енергоресурсів, які замішані сьогодні на крові. Ми маємо багаті надра, які треба розробляти на користь держави. І ось тут і на університет, і на коледж чекає багато викликів. Ми дуже чекаємо на мить нашої перемоги, щоб засукати рукави і взятись до роботи. Щоб спільно працювати на енергетичне благо України".

 Відповідно до Угоди про співпрацю сторони спрямують свої зусилля на проведення та реалізацію результатів виконання державних, національних та міжнародних проектів, на науково-технічне та інформаційне сприяння щодо  забезпечення їх реалізації та комплексне вирішення задач.

 

  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8