Плідна співпраця та участь у 9-ій Міжнародній інтердисциплінарній науковій конференції "Social development towards values ethics-technology-society"

 


Ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик, директор Інституту економіки та менеджменту, професор Іванна Запухляк та доцент кафедри менеджменту та адміністрування Леся Вербовська приймали участь в 9-ій Міжнародній інтердисциплінарній науковій конференції "Social development towards values ethics-technology-society" (26-28 września 2023, m. Wisla).

photo_2023-10-05_21-23-15.jpg

 

photo_2023-10-05_21-23-46.jpg


Науковці ІФНТУНГ виступили з доповідями польською мовою: Іванна Запухляк та Ігор Чудик, які доєднався он-лайн ознайомили слухачів з темою "Transformаcja ukraińskiego sectora energetycznego na drodze do zielonej gospodarki", а Леся Вербовська — з темою "Kształtowanie propozycji wartości dla rozwoju uczelni na bazie biznesu-model "CANVAS". Окрім участі в науковій конференції, представники від Університету прийняли участь у підписані Меморандуму про співпрацю між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу (м. Івано-Франківськ, Україна) та Сілезьким технологічним університетом (м. Глівіце, Польща).