Переможці стипендіальної програми ПАТ «Укрнафта»

У рамках угоди про співпрацю між ПАТ «Укрнафта» та Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу продовжує діяти стипендіальна програми заохочення студентів ІФНТУНГ, які навчаються в навчально-наукових інститутах нафтогазової інженерії, інженерної механіки та робототехніки та факультеті природничих наук на денній формі.

27 жовтня 2023 року відбувся завершальний етап відбору студентів університету на отримання стипендії від провідної нафтової компанії в осінньому семестрі. ПАТ «Укрнафта» продовжує підтримувати цю програму, щоб мотивувати розумну й талановиту молодь.

Загалом анкети для участі в конкурсі подали близько 70 студентів університету.  Після опрацювання анкет студентів членами комісії від ПАТ «Укрнафта» на розгляд конкурсної комісії подано 18 заяв, в тому числі: від студентів ІНГІ - 8 заяв, від ІІМР – 3 та 7 - від ФПН.  Після 5-ти годинних інтенсивних онлайн-співбесід, комісія визначила найсильніших.

Переможцями стипендіальної програми стали:

  • Курч Ольга – студентка гр. НІВ-20-1, ІНГІ;
  • Глухий Святослав  - студент гр. НІВм-23-1, ІНГІ;
  • Васютин Денис  - студент гр. ГР-20-1, ІНГІ;
  • Федорняк Мирослав  - студент гр. НЗГ-20-1, ФПН;
  • Гатич Назарій  - студент гр. НІО-21-1, ІІМР.

Під час підведення підсумків конкурсного відбору, члени комісії, представники ПАТ «Укрнафта» високо оцінили рівень підготовки конкурсантів та озвучили приємну несподіванку для студентів – підвищення розміру стипендії на осінній семестр 2023/2024 н.р. до 5 тис. грн.

Вітаємо переможців конкурсу! Бажаємо їм реалізувати себе у професії!

1