Обговорюємо та удосконалюємо ОП спеціальності 029

Дбаємо про якість освітніх програм

Кафедра документознавства та інформаційної діяльності Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу ініціювала робочу зустріч зі стейкхолдерами з метою обговорення освітніх програм «Документознавство та інформаційна діяльність» бакалаврського рівня й «Інформаційний інжиніринг та соціальні комунікації» магістерського рівня.

Схожа практика не нова, оновлення освітніх програм відповідно до вимог стейкхолдерів відбувається регулярно. Але сьогоднішня зустріч видалася особливо плідною. 

До обговорення долучилися колеги, представники академічної спільноти з національного університету Львівська політехніка, Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв , Національний університет «Острозька академія», Донецький національний університет імені Василя Cтуса, а також практики галузі, зокрема Державний архів Івано-Франківської області, Івано-Франківська обласна універсальна наукова бібліотека ім.І.Франка, ІТ-компанія Softjourn та випускниця ОП "Інформаційний інжиніринг та соціальні комунікації".

Гаранти освітніх програм Тетяна Ганцюк та Любов Демчина презентували «родзинки» ОП - вивчення спецдисциплін іноземною мовою, а також інноваційних соціокомунікаційних технологій.

Отримали низку цінних рекомендацій, які будуть враховані в ОП. А головне - ми отримали фідбек від колег і відчули їхню зацікавленість і підтримку. Адже готуємо фахівців різносторонніх, готових до сучасних викликів інформаційного суспільства, а головне - затребуваних на ринку праці.

 

 

  • Обговорюємо та удосконалюємо ОП спеціальності 029
  • Обговорюємо та удосконалюємо ОП спеціальності 029