Наш партнер – «AssistIso»

Партнерство,  щойно започатковане Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу та компанією  AssistIso, обіцяє значне розширення можливостей розвитку для обох сторін.

З одного боку, ІФНТУНГ вже давно має хорошу репутацію в якості потужної бази підготовки ІТ-фахівців. З іншого – молода компанія, яка розробляє ІТ-рішення для бізнесу, ефективно працює в царині автоматизації системи управління якістю ISO 9001 й системи управління безпекою продукції ISO 22000.

Саме AssistIso є автором програми, яка не має аналогів на ринку й покриває всі вимоги стандартів та містить модулі, які значно спрощують управління бізнесом, роблять прозорою роботу кожного співробітника, прибирають величезну кількість паперової документації, виявляють всі слабкі місця в компанії, заощаджуть час працівників, а керівнику дають можливість аналізувати й контролювати результати роботи підрозділів та ключових кадрів.

Меморандум про співпрацю, підписаний між компанією AssistIso та ІФНТУНГ, визначає основні вектори кооперації в напрямку створення та реалізації освітніх програм курсів підвищення кваліфікації, спільних тренінгів та вебінарів у сфері інфраструктури якості, обмін науково-технічною інформацією та практичним досвідом; інформаційні, аналітичні, дослідницькі та професійні консультації в області технічного регулювання.

 

  • 1
  • 2
  • 11