Лекція на тему: "Особливості розвитку туристичного бізнесу під час війни".

 


1 березня 2023 р. відбулося засідання гуртка на тему «Особливості розвитку туристичного бізнесу під час війни». Запрошена - доцент кафедри менеджменту і адміністрування Ріщук Лілія Іванівна. 

 

001_24.jpg

 

Вона поділилася із студентами власним досвідом ведення туристичного бізнесу у цей непростий час. Зазначила, що перші  2-3 місяці повномасштабної війни робота туристичних операторів та агентів повністю зупинилася. Згодом оператори  почали робити евакуаційні тури для українців в Болгарію, Румунію та інші країни Європи.  Щодо роботи туристичної агенції, вона активізувалася, коли почали надходити запити від туристів, які намагалися самостійно виїхати із за кордону (просили допомогти із купівлею квитків). Згодом почали з’являтися запити на відпочинкові тури. Дещо активізувалася робота влітку.

Ліля Іванівна охарактеризувала послуги туристичної агенції, якими нині можна скористатися. Акцентувала увагу на сучасній тенденції розвитку туризму — поширення спеціального її виду — круїзного Розповіла про те, яку стратегію обрала і що саме робить для її реалізації.
 

002_26.jpg

 

003_23.jpg

 

004_20.jpg