Китайські студенти зможуть здобувати вищу освіту в ІФНТУНГ

3 листопада цього року підписано тристоронню Угоду про співпрацю між Івано-Франківським національним технічним університетом нафти і газу,  китайською компанією China-Shandong Yuanxiang Education Information Consulting Co та ТОВ «Українсько-китайський центр Шовкового шляху». Підписанню Угоди передували робочі зустрічі та перемовини. У результаті зустрічей досягнуто домовленостей з компанією, яка представляє інтереси Університету щодо набору громадян Китаю для навчання за освітніми програмами. Адже головною метою співпраці є залучення китайських студентів до навчання в університеті на спеціальності 073 –1 Менеджмент, 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка 185 – Нафтогазова інженерія та технології.

2Підписання Угоди відбулось он-лайн у присутності проректора з наукової роботи ІФНТУНГ Олександра Кондрата, а скріпили її своїми підписами ректор ІФНТУНГ Ігор Чудик, директорка компанії China-Shandong Yuanxiang Education Information Consulting Co Чжао Мін та директор ТОВ «Українсько-китайський центр Шовкового шляху» Олександр Рижков.

Угода також передбачає наявність представництва ІФНТУНГ в Китаї. Це представництво є єдиною уповноваженою структурою ІФНТУНГ на материковому Китаї для онлайн набору китайських студентів та навчання за допомогою онлайн-платформи «WeStudy». Основними членами представництва стали директорка компанії China-Shandong Yuanxiang Education Information Consulting Co. Чжао Мін, Шень Їнь та Лю Їнь.

 

 

  • 3
  • 1
  • 2