Конкурс “Мотивація нескорених 2.0”

Новий конкурс “Мотивація нескорених 2.0” в рамках соціального проєкту, спрямованого на підтримку українських освітніх закладів. Учасники конкурсу, переможці ( 5 освітніх закладів) отримують спеціальні нагороди у вигляді “наборів медійника”, до якого входять: 

● веб-камера
● освітлення
● штатив

● монопод 

● бездротові навушники . 
Кількість таких комплектів становить 5. 

Мета конкурсу - підтримати талановиту молодь та освітні заклади, а також надати допомогу у їхньому просуванні у період кампанії залучення студентів. Крім того, маємо на меті підкреслити важливість ролі освітніх установ у цей важкий для всіх період, натомість конкурс створює можливість для них відзначити свої досягнення за допомогою творчої молоді. 

Для отримання винагороди у конкурсі, студентам (командам) необхідно підготувати конкурснуроботу у форматі відеоролика/презентації, що відображатиме переваги освітнього закладу ( або факультету, кафедри чи наукового гуртка), в якому вони навчаються. 

Темою цьогорічних робіт є “Імпульси освіти: конкурс креативних презентацій українських освітніх закладів”. 

Заявки на участь прийматимуться з 20 березня по 25 травня на сторінці конкурсу https://100pidpysnykiv.com.ua/scholarship.html

Участь у конкурсі безкоштовна! Детальні умови - на офіційному сайті проєкту scholarship.in.ua

Зазначимо, що в межах даного соціального проєкту “Scholarship в Україні” на сьогоднішній день успішно проведено понад 12 конкурсів для студентів ЗВО.

Додаткова інформація новин:

ОСТАННІ НОВИНИ

На думку фахівця