Фахівці кафедри - члени Координаційної ради з розвитку соціального підприємництва

Відбулось перше засідання Координаційної ради з розвитку соціального підприємництва (17 лютого 2021 року.)

Одним з найважливіших та потрібних на сьогодні є створення Координаційної ради сприяння розвитку соціального підприємництва, яка здійснюватиме координацію та моніторинг виконання заходів Програми.

 Координаційна рада (КР) - це дорадчий орган з питань розвитку соціального підприємництва, що складається з представників громадськості, соціальних підприємців, освітян, представників державних установ, соціально-відповідального бізнесу.

Основним завданням КР є допомога у спільній реалізації проєктів «Програми розвитку соціального підприємництва у Івано-Франківській ТГ на 2021-2023 рр.», подання пропозицій, представництво інтересів, здійснення інформування, впровадження проєктів спільно з Івано-Франківською міською радою та громадою.

В Івано-Франківську розпочалася реалізація Програми розвитку соціального підприємництва на 2021-2023 роки (затверджена 28 січня 2021 року сесією Івано-Франківської міської ради: https://cutt.ly/ok8we05).

Першим кроком для реалізації всіх амбітних цілей, передбачених Програмою, стало створення Координаційної ради.

Активну участь в розробці програми взяли викладачі кафедри підприємництва та маркетингу: проф., д.е.н. Перевозова І.В., доц., к.е.н. Побігун С.А., які також долучені до роботи Координаційної ради.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4