Економіка та бізнес України 2023-2024: сценарний прогноз

Еволюцію економіки та суспільства України формує сфера бізнесу. Повномасштабне вторгнення росії стало великим потрясінням. Двадцять місяців війни вразили кожен сектор економіки в країні та завдало збитків на сотні мільярдів доларів.

19 жовтня 2023 р., на базі університету Данила Галицького, було проведено захід   "Економіка та бізнес України 2023-2024: сценарний прогноз". Провідний економіст Ukraine Economic Outlook  Григорій КУКУРУЗА зосередив увагу на багатьох нагальних питаннях, які стосуються укріплення нової воєнної структури економіки в 2023-ому році.

Доцент кафедри ПіМ - Тетяна ШЕПЕЛЬ відзначила фактори прискореного відновлення країни, які мають спонукати представників бізнесу, влади та науковців  до нових змін.  Доцільно визначити, що на формування стратегії і тактики реалізації програм фінансування інвестиційних проєктів у сфері енергозабезпечення, реалізації кредитних, грантових державних механізмів, проведення моніторингу їх результатів та корегування відповідно до цілей, що стоять перед державою – збереження підприємницького потенціалу та його примноження.

  • 2
  • 3