Дуальна освіта. Підведення підсумків

22 листопада 2022 року відбулася чергова онлайн-зустріч між викладачами, наставником від суб’єкта господарювання - Лесиком Павлом (в.о. директора ТОВ "Авто-Кароліна", ФОП Лесик П.М.) та студенткою групи МРК-20-1 Кумлик Тетяною в межах реалізації дуальної системи навчання здобувачами освітньо-професійної програми «Маркетинг» на здобуття ступеня бакалавр. 

Зокрема, предметом спільного обговорення стали завдання та підведення підсумків спільного оцінювання з дисципліни «Економетрика» щодо тематики моделювання та прогнозування в маркетинговій діяльності – викладач Побігун С.А., к. е. н., доц. кафедри підприємництва та маркетингу;

Результатом є якісно виконані завдання студентом із залученням  практичного навчання на робочому місці та засвоєнням відповідних компетентностей зі спеціальності стосовно освітньої програми, робочої програми навчальної дисципліни.

На зустрічах також були присутні координатор дуальної освіти від кафедри підприємництва та маркетингу, гарант ОП "Маркетинг" Даляк Н.А. та методист КЦДО Назаренко О.П.