АСПІРАНТ КАФЕДРИ ПУА ВЗЯВ УЧАСТЬ В ПРЕСТИЖНОМУ МІЖНАРОДНОМУ ФОРУМІ


Ми щиро радіємо успіхам наших здобувачів освіти та постійно заохочуємо їх до професійного та особистісного розвитку. Тому з приємністю ділимося разом із вами новиною про те, що наприкінці червня аспірант кафедри публічного управління та адміністрування ІФНТУНГ Артур Прокіпчук взяв участь у "Lviv Urban Forum" Це - міжнародна подія, присвячена темі відновлення, трансформації і розвитку українських міст та сіл, насамперед тих, що частково або повністю були зруйновані під час бойових дій.

Форум зібрав в онлайн і офлайн форматі понад 600 фахівців-урбаністів і архітекторів з України та із закордону. Зокрема у заході взяв участь японський архітектор Сігеру Бан, провідний світовий містопланувальник родом з Нідерландів Кіс Крістіансе, наукова працівниця Інституту мистецтва і дизайну Віденського технологічного університету, дослідниця місць пам’яті Інге Манка та багато інших.

«Серед спікерів були люди зі світовими іменами, які мають колосальний досвід і готові сьогодні ділитися ним з Україною. Як архітектор – не міг не скористатися такою нагодою. Виклик, який виник зараз, – не зробити швидких, необдуманих рішень: наробити максимальну кількість житла чи детально відбудувати те, що було зруйновано. Потрібен погляд в майбутнє – з урахуванням усіх помилок і прорахунків, які були зроблені і в містобудуванні. Досвід, погляди і думки міжнародних фахівців у цьому плані є дуже цінними», – ділиться враженнями про Форум аспірант Артур Прокіпчук.


 

  • 2
  • 3